Tanulás: Csak 3 napon múlt, hogy a Herz nem kaphat állami támogatást!

Szeretettel köszöntelek a Tanuljunk együtt közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1095 fő
  • Képek - 1041 db
  • Videók - 590 db
  • Blogbejegyzések - 844 db
  • Fórumtémák - 37 db
  • Linkek - 412 db

Üdvözlettel,

Tanuljunk együtt vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tanuljunk együtt közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1095 fő
  • Képek - 1041 db
  • Videók - 590 db
  • Blogbejegyzések - 844 db
  • Fórumtémák - 37 db
  • Linkek - 412 db

Üdvözlettel,

Tanuljunk együtt vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tanuljunk együtt közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1095 fő
  • Képek - 1041 db
  • Videók - 590 db
  • Blogbejegyzések - 844 db
  • Fórumtémák - 37 db
  • Linkek - 412 db

Üdvözlettel,

Tanuljunk együtt vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Tanuljunk együtt közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1095 fő
  • Képek - 1041 db
  • Videók - 590 db
  • Blogbejegyzések - 844 db
  • Fórumtémák - 37 db
  • Linkek - 412 db

Üdvözlettel,

Tanuljunk együtt vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Erre ment ki a játék? A CIB Bank nem engedett, 2 millió forintért kell neki a HERZ! A CIB tulajdonában van már a HERZ márkanév? Vajon ki a titokzatos befektető, ki szemet vetett Hungarikumunkra?

 

http://www.herz.hu/index.php


Az előzmények: a 120 éves múltra visszatekintő gyár számláját a CIB Bank korábban zárolta, egy mindössze 2 milliós tartozás miatt. Hiába folytak tárgyalások a hungarikumot előállító vállalat megmentéséről, a CIB hajthatatlan maradt. Május 27-én hivatalosan is megindult a felszámolási eljárás a cég ellen.

Ez a tény lehetetlenné teszi, hogy a Herz is részesüljön abból a 30 milliárd forintos garancia hitelből, melyet június 1-től biztosít a kormány a nehéz helyzetű cégeknek. Csak azok kaphatnak ugyanis a pénzből, akik ellen még nem indult meg a végelszámolás - ezt jelentette be Gőgös Zoltán, a Földművelésügyi Minisztérium államtitkára. A Herz tehát három nap eltérés miatt ki van zárva ebből a lehetőségből.

Hogy van-e összefüggés a felszámolás időzítése és a hitelgarancia folyósításának időpontja között, arról az érintettek nem nyilatkoznak.

 

Korábban több szakértő sem zárta ki, hogy külföldi érdeklődők állhatnak a hungarikumot gyártó, csődbe juttatott vállalatok felszámolása mögött.

 

(Lánchíd Rádió)

 


A HERZ egész nemzedékek számára jelenti a minőség, a megbízhatóság és a tradícionális értékek garanciáját.

 

 

1888 - A kezdet herz_regi_szalamigyar.jpg
A szalámit Itáliában, Bologna és Verona környékén, illetve Tirol olaszok lakta falvaiban készítették először. Herz Ármin hajózási vállalkozó olasz mesterektől leste el a szalámi gyártásának fortélyait, majd hazatérése után, 1888-ban gyárat alapított. Az éghajlat és a társadalmi adottságok gondos tanulmányozása után Budapestre, a Duna közvetlen közelébe telepítette gyárát, kihasználva a folyó által biztosított speciális klímát, s a lendületes fejlődésnek induló főváros adta lehetőségeket. A gyár a mai napig az általa kiválasztott helyen áll.

 

 

1896 - Az első siker: Milleneumi Kiállítási Nagydíj
Herz Ármin számításai beváltak, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a nemespenésszel borított Téliszalámi rövid idő alatt sikertermékké vált, s az 1896-os Milleneumi Kiállításon Nagydíjat nyert.

 

 

plakat_herz_armin_fiai_t.jpg

1900 - A Párizsi Világkiállítás Nagydíja
Az első siker után alig négy évvel újabb elismerést kapott a gyár: a Téliszalámi a Párizsi Világkiállításon is Nagydíjat kapott.
Ebben az időszakban született meg a Herz első szimbóluma, a H betűvel kombinált hajóhorgony is. Ez a védjegy a Téliszalámit egész élete során végigkísérte, s a mai napig a Herz Téliszalámi eredetiségét garantálja.

 

 

1922 - Részvénytársasággá alakul a Herz
Az alapítók között megtalálhatók a Herz család leszármazottai is.

 

1930-as évek - Jelentős exporttevékenység
A Monarchia idején szerzett hírnevét tovább öregbítette a cég. A 30-as évekban mindegy 400-450 tonna Téliszalámit értékesít a Herz export piacokon.

 

 

 

A Herz márka  biztosítékát jelenti az alábbi 10 ponttal igazoljuk:


[KÖZÖS]img_3051_copy.jpg

  1. 120 éve szalámit gyártunk. Termékeinket több, mint egy évszázad tapasztalatával, tudásunk legjavát adva készítjük - Önnek, Önöknek.
  2. Szigorú nemzetközi élelmiszerbiztonsági előírások betartása mellett dolgozunk. Ez a szabályrendszer szavatolja, hogy csak a minőségi elvárásoknak maximálisan megfelelő termékek kerülnek a fogyasztókhoz.
  3. Csapatunk szalámik és kolbászok készítésére specializálódott. Kevesebb terméket gyártunk, ám ennek köszönhetően kimagasló szakértelemre tettünk szert a szárazárugyártás területén.
  4. Budapest legrégibb, tisztán magyar tulajdonú húsipari cégeként célunk a hazai fogyasztók ízlésvilágának kiszolgálása. Magyar termékeket készítünk, magyaros ízvilág szerint.
  5. Megőríztük a hagyományos gyártástechnológiát . Ma is kizárlólag az alapítók által kidolgozott és hosszú évetizedek alatt tökéletesített szárítási és érlelési módszereket használjuk. Ennek köszönhető a Herz termékek kimagasló minősége és egyedisége.
  6. Számos szakmai szervezet tanúsítványa igazolja, hogy gyártási folyamatunk, minőségirányítási rendszerünk a nemzetközi standardoknak megfelelő. Termékeink az élelmiszeripari pályázatokon, ill. kiállításokon és vásárokon díjak és érmek egész sorát nyerték.A legfontosabb számunkra mégis az Önök elismerése!
  7. A Herz szalámik és kolbászok jelentős beltartalmi értékekkel rendelkeznek: minden szalámi és kolbász termékünk laktózmentes, szója- és gluténmentes , s egyetlen termékünk sem tartalmaz antioxidánst vagy állományjavítót.
  8. A Herz a mai napig őrzi a hagyományos eljárást gyártása során, mely azt jelenti, hogy a kolbászok és szalámik füstölése igazi bükkfa hasábok égetésével történik. Ez kölcsönzi a termékeknek a különleges, házi jellegű ízvilágot.
  9. A hagyomány és a minőség tisztelete számunkra megkérdőjelezhetetlen értékek. Azon kevés húsipari cége egyike vagyunk, akik a szigorú minőséget, az értékes tradíciókat és a fogyasztók bizalmát nem adják fel az olcsóság kedvéért.
  10. Vezérfonalunk, mozgatórugónk 1888 óta a fejlődés, vásárlóink igényeinek és elvárásainak maradéktalan teljesítése.
    Mindezekkel együtt azonban azok maradtunk, akik mindig is voltunk: egy szívvel és szakértelemmel dolgozó magyar középvállalat!

Herz - A szalámik és kolbászok mestere Budapest szívéből

Címkék: bank cib cég felszámolás herz hungarikum márkanév szalámi tartozás

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu